otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Jarní pobyt v Luhačovicích

Jarní pobyt v Luhačovicích

Vaším domovem se stane Wellness hotel Ambra, těšit se můžete na relaxační pobytové balíčky nabité dobrým jídlem a příjemnými wellness zážitky.

Wellness hotel Ambra

Wellness hotel Ambra se nachází v klidném prostředí v těsné blízkosti lesa. Oblibu u klientů si získal svou přátelskou atmosférou a osobním přístupem k hostům. Vybaven je i pro rodiny s dětmi, které láká především velkým dětským hřištěm přímo u hotelu.

Ubytování a kvalitní stravování

Pokoje na hotelu jsou velmi prostorné a součástí velké většiny z nich je i balkon. Standardně jsou vybaveny koupelnou se sprchou, fénem, županem, osuškou a ručníkem a v obývací části pak TV, Wi-Fi připojením, minibarem, telefonem a bezpečnostní schránkou Vybrat si můžete z různých kapacit pokojů, bezbariérového pokoje nebo několika apartmánů. Některé z nich disponují koupelnou s vanou, či samostatným WC. Dva nadstandardní apartmány jsou vybaveny klimatizací v obývacím pokoji a příslušenstvím na přípravu čaje a kávy.

Wellness hotel Ambra

Restaurace U Solného pramene Vám nabízí moderní a sezónní kuchyni, kde si každý host přijde na své. Jídla pro Vás připravujeme pouze z čerstvých regionálních surovin. Umíme pro Vás připravit jídla s ohledem na alergie a bezlepkovou stravu. 
Nabídku vín jsme rozšířili tak, abychom uspokojili chutě všech zákazníků. Najdete zde vína od malých i velkých moravských vinařů.

Wellness hotel Ambra

Bazén, sauna a wellness

Součástí hotelu je „Centrum vitality.“ Můžete si vybrat z široké nabídky procedur – koupele, masáže, zábaly, oxygenoterapie, aromaterapie, infra-sauna, vana s magnetickým polem, světelnou terapií a muzikoterapií, lávové kameny, pivní koupel, thajské masáže nebo lymfatická a podtlaková masáž. Příjemným odpočinkem je potom také bazén s protiproudy a whirlpoolem.

Wellness hotel Ambra

Hotel získal zlatý certifikát baby friendly

Být „baby friendly“ znamená být přátelský k dětem, tedy poskytovat takové služby či produkty, které umožňují vyžití pro rodiny s dětmi.

Wellness hotel Ambra

Poznejte Luhačovice i jinými smysly

Město Luhačovice leží v jihovýchodní části České republiky, ve Zlínském kraji. Rozkládá se v údolí, jehož nadmořská výška je minimálně 250 m n. m. Severozápadní okraj údolí tvoří svahy Malé Kamenné, jihovýchodní část je tvořena zalesněným vrcholem Obětové (511 m n. m.), jižní část kotliny je obklopena pahorky Velké Kamenné (385 m n. m.), Solné (451 m n..m.), Zálužné (446 m n. m.), Lužné (42872 m n. m. Východní a jihovýchodní část okolí Luhačovic je součástí Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty.

Wellness hotel Ambra