otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Luxusní resort v Tatrách s wellness, 3D bludištěm a výbornou stravou

Luxusní resort v Tatrách s wellness, 3D bludištěm a výbornou stravou

Demänová resort je ideální místo pro rodinnou dovolenou a pro větší skupiny lidí, kteří chtějí odpočívat přímo v srdci Liptova. Skandinávský styl ubytování s masivním dřevem, prvotřídní služby i strava, vlastní finská sauna a bohaté možnosti trávení volného času – to je kombinace, kterou tu ocení všechny věkové kategorie!

Luxusní resort v Tatrách s wellness

Vybrat si můžete pobyt se snídaní nebo polopenzí. Těšte se na relaxaci ve wellness, zábavu na lyžích nebo ve Fun Center s 3D bludištěm, trampolínami i zipline. V ceně máte neomezený vstup do tohoto zbrusu nového centra zábavy.

Neomezená zábava pro děti i dospělé

Luxusní resort v Tatrách s wellness

S rodinou si tu můžete užívat celé dny plné zábavy a sportu v nádherném prostředí obklopeném tatranskými štíty. V nově otevřeném centru bezpečné zábavy pro celou rodinu, Fun Center, které se nachází v Resortu Demänová, na vás již čeká spousta skvělých atrakcí pro malé i velké.
Kopec zábavy si užijete například na lezecké stěně či v bike parku. Své řidičské dovednosti můžete všem předvést na realistickém F1 simulátoru. Vyskákat se můžete v Jump zóně. Největší atrakcí je 3D bludiště, kde si můžete užít zábavu ve výšce. Idylickou atmosféru areálu dotváří nádherné jezírko.

Luxusní ubytování se soukromým wellness až pro 9 os.

Zabydlíte se v jedné z DeLuxe chatek pro 4–9 osob, tím pádem se sem vejdete s opravdu velkou rodinou (nebo dvěma menšími). V přízemí najdete plně zařízenou kuchyň s kuchyňským stolem, obývací pokoj s televizí, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Na patře vás čekají tři oddělené pokoje s možností přidání přistýlky a další, velmi vkusně zařízená koupelna s vanou a samostatnou toaletou.

Luxusní resort v Tatrách s wellness


Nezpochybnitelnou výhodou chaty je terasa o rozloze 8 m², kterou můžete během léta pohodlně využívat a vychutnat si na ní vychlazený drink. Anebo ještě lépe – užít si tu své soukromé wellness. Součástí každé chatky je totiž i finská sauna a exteriérová vířivka.

Luxusní resort v Tatrách s wellness

Snídaně i večeře v krásné restauraci s výhledem

Restaurace Pinus vás okouzlí kvalitní gastronomií, prvotřídními službami a stylově zařízenými prostory. Interiér restaurace je v letních měsících klimatizován, posedět si však můžete i venku, na největší terase v liptovském regionu. Kromě chutného jídla si na tomto místě vychutnáte také příjemný výhled na blízké jezírko. V závislosti na zvolené variantě máte v ceně snídani nebo polopenzi.

Luxusní resort v Tatrách s wellness

Výlety do panenské přírody

A co dělat v okolí? V Jasné se nachází množství turistických tras s různými úrovněmi obtížnosti (od nenáročných – vhodných pro rodiny s dětmi až po ty náročnější –, u kterých je vyžadován určitý stupeň přípravy). Na vaše objevení čeká Naučná stezka Demänovská dolina, nebo se vydejte se na túru k Chopku – čeká vás nádherná trasa vedoucí přes sedlo Poľany na Tři vody a Bílou Pouť.

Luxusní resort v Tatrách s wellness

Přímo z hotelu se krátkou procházkou dostanete až k rozhledně Ostredok, odkud si za příznivého počasí užijete krásný výhled na Nízké Tatry