otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Objevte Sport Hotel DM v srdci Králického Sněžníku

Objevte Sport Hotel DM v srdci Králického Sněžníku

Rodinná dovolená plná zážitků v Dolní Moravě
 

V malebné horské oblasti na pomezí Orlických hor a Jeseníků vás čeká nezapomenutelný pobyt v našem Sport Hotelu DM. Prožijte aktivní dovolenou s celou rodinou a vychutnejte si pohodlí moderního ubytování s řadou sportovních a relaxačních aktivit.

Komfortní ubytování s výhledem na přírodu

Nabízíme standardní pokoje i komfortní apartmány s vlastní kuchyňkou. Užijte si výhled na krásnou přírodu Dolní Moravy a okolní svahy Králického Sněžníku. Ideální pro rodiny, páry i sportovní nadšence.

 

ubytování Králický Sněžník

Regionální kuchyně a letní speciality

V hotelové restauraci si pochutnáte na tradičních regionálních pokrmech, domácích limonádách a sezónních specialitách. V letních měsících vás čeká grilování na venkovní terase a osvěžení domácími saláty.

wellness hotel

Široká nabídka sportovních aktivit

Pro milovníky aktivního odpočinku je k dispozici cykloturistika, horská turistika, beach volejbal a mnoho dalších sportovních možností. V zimních měsících si můžete užít skvělou lyžovačku na sjezdovkách v areálu Větrný vrch, pouhých 80 metrů od hotelu.

wellness hotel

Relaxace ve wellness s úchvatným výhledem

Po dni plném aktivit si dopřejte zasloužený odpočinek v našem wellness centru. Bazén, vířivka, finská sauna a relaxační zóna s nádherným výhledem na Dolní Moravu jsou připraveny k vašemu užití. Tradiční saunaři ocení venkovní ochlazovací část.

wellness hotel

Vyberte si svůj ideální pobyt

Pro hosty jsme připravili výhodné balíčky za akční ceny. Vyberte si z nabídky pobytů ten, který vám nejlépe vyhovuje, a užijte si dokonalou kombinaci aktivního odpočinku a relaxace v srdci přírody.

wellness hotel

Objevte krásu hor pěšky: Turistika v okolí Sport Hotelu DM

Vydejte se na dobrodružné pěší túry v malebném okolí Králického Sněžníku. Lanovka vás pohodlně dopraví na hřeben k chatě Slaměnka, odkud se rozbíhá síť značených horských stezek. Můžete se vydat na vrchol Králického Sněžníku, k prameni řeky Moravy, nebo až na polskou stranu hřebene.

Cykloturistika v okolí SPORT Hotelu: Pro začátečníky i zkušené jezdce

Okolí Sport Hotelu DM nabízí širokou škálu cykloturistických tras vhodných pro všechny – od zdatných cyklistů až po rodiny s dětmi. Rádi vám pomůžeme naplánovat ideální trasu dle vašich potřeb.

Pro milovníky adrenalinu je zde od roku 2014 připraven unikátní zážitek na lesních cyklostezkách "Single trails" v resortu Dolní Morava. Tyto jednosměrné trasy pro horská kola, s enduro profilem, nabízí terénní vlny, klopené zatáčky, dřevěné lávky a další atrakce, které poskytnou vzrušení každému cyklistovi.

Sportovní aktivity na Dolní Moravě

Lyžování na Dolní Moravě: Ráj pro milovníky zimních sportů

Dolní Morava je vyhlášenou destinací pro nadšence zimních sportů, především lyžování. V obci se nachází dva skiareály a jedna z nejprudších sjezdovek v České republice. Rodinný areál Větrný vrch, který se rozkládá přímo nad Sport Hotelem DM, nabízí dvě modré sjezdovky, které potěší dokonalou úpravou a jsou ideální pro začátečníky i rodiny s dětmi.

Skiresort Dolní Morava, vzdálený pouhé dva kilometry od hotelu, se pyšní pěti sjezdovkami všech stupňů obtížnosti. Zde si najde vhodný terén skutečně každý lyžař, od začátečníků po zkušené jezdce. Pro milovníky běžeckého lyžování je v okolí obce připraveno 25 km upravených běžeckých tratí.

Na východním úbočí vrcholů Klepý a Malého Sněžníku najdete nádherné, upravené stopy vhodné jak pro začátečníky, tak pro sportovce, kteří trénují na vrstevnicových trasách. Pokud máte rádi výzvy, červená turistická značka vás zavede až na vrchol Králického Sněžníku.

Sportovní aktivity na Dolní Moravě

Sportovní aktivity na Dolní Moravě: Léto plné adrenalinu a zábavy

Sportovní areál Dolní Morava nabízí širokou škálu aktivit pro všechny věkové kategorie a úrovně dovedností. V areálu najdete víceúčelové hřiště s umělým povrchem vhodné pro volejbal, tenis a nohejbal, a travnaté hřiště ideální pro fotbalové zápasy. V zimě se můžete těšit na osvětlené kluziště.

Pro milovníky beachvolejbalu je k dispozici hřiště u Větrného vrchu, pouhých 100 metrů od hotelu, které je pro hotelové hosty dostupné za zvýhodněnou cenu.

Sportovní aktivity na Dolní Moravě

Resort Dolní Morava, vzdálený 2 kilometry, nabízí řadu letních adrenalinových aktivit včetně bobové dráhy, Big Swing, Power Fan, dětského Fun parku, Disc golfu, lanového parku, horolezecké stěny a letní lanové dráhy. Nechybí ani půjčovna Segway pro pohodlné objevování okolí.

Tak neváhejte a rezervujte si svůj pobyt ještě dnes.