otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Odpočinek a relaxace v centru Mariánek

Odpočinek a relaxace v centru Mariánek

Grand hotel Nabokov nabízí pobyty párům i rodinám, v ceně ubytování je bohatá polopenze, neomezený vstup do wellness a procedury. 

Mariánské Lázně se nacházejí v oblasti, která je mimořádně bohatá na přírodní léčivé zdroje – v samotném městě vyvěrá 40 pramenů a v jeho širším okolí jich je 100 – vyznačují se svou chemickou rozmanitostí. 

Grand hotel Nabokov

K nejznámějším mariánskolázeňským pramenům patří: Křížový pramen, Ferdinandův pramen, Rudolfův pramen, Lesní pramen, Karolinin pramen, Ambrožův pramen a Balbínův pramen.

Pěkné komfortní ubytování

Ubytujete se v pěkně zařízeném dvoulůžkovém pokoji. Velký je 20–27 m² a kromě pohodlné postele a psacího stolu se židlí v něm najdete také minibar a trezor. K dispozici je set na přípravu kávy a čaje. Samozřejmě se tu připojíte na Wi-Fi, Součástí pokoje je vlastní koupelna, připraveny budou župany a pantofle.

Grand hotel Nabokov

Z nabídky pobytů Grandhotelu Nabokov si vybere každý podle svého gusta. Ať už zvolíte léčebný či wellness pobyt nebo pouhé hotelové ubytování, v Grandhotelu Nabokov se budete cítit jako v bavlnce.

Bohatá chutná polopenze

V ceně je polopenze, a tak se ráno a večer nemusíte starat o jídlo. Snídaně i večeře probíhají formou bohatého bufetu, a tak si vždy vyberete přesně to, na co jen budete mít chuť. Jídlo se podává v hotelové restauraci s parádním výhledem na lázeňský park. Těšte se na domácí pokrmy z těch nejlepších surovin!

Grand hotel Nabokov

A kdybyste chtěli zajít na kávu či sklenku něčeho ostřejšího, zamiřte do lobby baru a kavárny. Nezapomeňte také ochutnat nějakou dobrotu od hotelové cukrářky, která připravuje lahodné zákusky.

Wellness centrum a procedury

Odpočívejte, relaxujte, v balíčcích máte neomezený vstup do wellness světa. Tady už protáhnete tělo v bazénu, příjemně si odpočinete ve vířivce a prohřejete se v saunách. Pokud jste rádi aktivní, určitě využijte vstup do fitness centra, který máte také neomezený. Tady se můžete vybít na běžeckém pásu, rotopedu, eliptickém trenažeru i u posilování.

Grand hotel Nabokov

Z nabídky léčebných procedur hotelový lékař na základě vstupní prohlídky sestaví individuální léčebný plán každému hostovi.

TIP na výlet! Naučná stezka Geologický park Mariánské Lázně

Grand hotel Nabokov

Naučná trasa začíná v lese nad budovou muzea a představí vám známé i vzácně se vyskytující horniny z vybraných lokalit Slavkovského lesa. Stezka s cca 20 zastávkami vede svahem Mlýnského údolí, ale terén je naprosto nenáročný. Ideální je vyrazit do parku v průběhu lázeňské sezóny, kdy je v provozu také místní Zpívající fontána.