otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Pobyt plný zábavy ve vodním ráji Aquaparku Babylon

Pobyt plný zábavy ve vodním ráji Aquaparku Babylon

2023-09-08T08:37:22+00:00 08.09.2023

Jeden den nestačí. Pokud navštívíte "továrnu" na zábavu, brzy zjistíte, že abyste vyzkoušeli vše, co nabízí, jeden den Vám na to opravdu stačit nebude. A nevyužít všech možností k dovádění, pokusům či báječné relaxaci. 

WELLNESS HOTEL BABYLON je součástí jedinečného zábavního, relaxačního a naučného komplexu - CENTRA BABYLON. Vzhledem ke své kapacitě a rozmanitosti hotel nabízí kvalitní ubytování pro široký okruh zákazníků. Hotel má výbornou polohu - ubytování je přímo v centru Liberce.

wellness hotel babylon
 
Součástí centra je Aquapark s laser show, Funpark, Lunapark, 4D kino, 9D virtuální realita, Indoor Adventure Golf, Bowling ve stylu amerických 50. let nebo Laser Game a IQPARK.
 

wellness hotel Babylon

Luxusní wellness centrum

Na ploše větší než 1000 m2 naleznete vše, co budete potřebovat k zaslouženému odpočinku. Rozmanité procedury aktivují všechny Vaše smysly a důkladně prohřejí Vaše tělo. Tu správnou relaxační atmosféru navodí již samotné prostředí Wellness centra ve stylu antických lázní.

wellness hotel Babylon

Komfortní ubytování

Čtyřhvězdičkový hotel s 1 000 lůžky je součástí komplexu Centra Babylon.
Kromě samotného ubytování nabízí hotel pobyt s balíčkem zábavy, který zahrnuje volný vstup do Aquaparku, Funparku, Lunaparku, iQPARKU, iQLANDIE, zrcadlového Labyrintu a ZOO Liberec nebo relaxační pobyt s neomezeným vstupem do rozsáhlého Wellness centra a opět i s návštěvou oblíbené ZOO Liberec.

wellness hotel Babylon

Kavárna a Restaurace

Pořádná porce zábavy si žádá i pořádnou porci jídla. Doplňte energii a v některé z našich restaurací nebo si vychutnejte zákusek s kávou, horkou čokoládou či jiným nápojem v našich kavárnách. Jste-li milovníkem italské kuchyně, nadchne vás Nostalgia Restaurant. Pestré denní menu zase nabízí  v samoobslužné restauraci Jizerka. Chtělo by to po dobrém jídle dobrou kávu a sladkou tečku? Pak u vchodu do zábavní části CENTRA BABYLON nesmíte minout stylovou kavárnu Královská zahrada.
O děti tu bude také postaráno, je tu totiž vybavený dětský koutek. Pro hosty WELLNESS HOTELU BABYLON je určena restaurace Atrium, kde jsou servírovány snídaně, obědy i večeře.

wellness hotel Babylon