otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Pobyt u Adršpašských skal s wellness a snídaní v Hotelu Tommy

Pobyt u Adršpašských skal s wellness a snídaní v Hotelu Tommy

V Hotelu Tommy*** v příměstské části Náchoda si užijete pohodlné ubytování, bohaté snídaně formou bufetu, a především skvělý wellness zážitek s bazénem, vířivkou a soukromými zónami. To vše v prostředí, které je ideální pro milovníky přírody, cyklisty a romantické pobyty.

Hotel TOMMY

Relaxace a wellness nedaleko Adršpašských skal

Pokud hledáte místo, kde spojíte odpočinek s aktivním pobytem v přírodě, Hotel Tommy*** je skvělou volbou. Tento hotel se nachází v malebné části Náchoda – Babí, jen kousek od Adršpašsko-teplických skal a dalších přírodních krás, jako je Babiččino údolí. V Hotelu Tommy si užijete nejen pohodlné ubytování, ale také relaxaci ve wellness centru, chutné snídaně a možnost prozkoumat okolní přírodu.

Hotel TOMMY

Pohodlné ubytování v Hotelu Tommy

Ubytování v Hotelu Tommy nabízí pokoje Economy a Superior, z nichž každý je vybaven vlastní koupelnou, Wi-Fi připojením a televizí. Pokoje typu Superior jsou navíc prostornější a nabízejí pohodlný konferenční stolek s křesílky. Většina pokojů má nádherný výhled do okolní krajiny, což dodává vašemu pobytu ještě větší pocit klidu a pohody. Hotel je plně bezbariérový a vybaven výtahem, což zajišťuje pohodlí pro všechny hosty.

Skvělý wellness zážitek

V Hotelu Tommy si užijete dokonalou relaxaci v jejich wellness zóně, která je otevřena odpoledne během týdne a od rána o víkendech. Těšte se na bazén s protiproudem, vířivku a možnost vychutnat si soukromé relaxační zóny, jako je „Angel“, „Buddha“ nebo „Bella Vista“ na střeše hotelu. Navíc můžete využít 20% slevu na soukromé procedury v době od 13:00 do 16:00. Wellness je ideálním místem pro odpočinek po dni stráveném objevováním okolních přírodních krás.

Hotel TOMMY

Skvělá lokalita pro výlety a cyklistiku

Hotel Tommy je skvělým výchozím bodem pro milovníky přírody. Jen 33 km od hotelu se nacházejí impozantní Adršpašsko-teplické skály, které jsou ideální pro pěší turistiku i obdivování jedinečných skalních útvarů. Babiččino údolí, vzdálené pouhých 15 km, nabízí další možnosti pro výlety a příjemné procházky. Cyklisté ocení fakt, že hotel získal certifikát „Cyklisté vítáni“ – mají zde úschovnu kol, základní servis a možnost půjčení elektrokol.

Hotel TOMMY

Bohaté snídaně a samoobslužný bar

Každý den se můžete těšit na snídaně formou bufetu, kde si vyberete z teplých i studených jídel. V nabídce jsou čerstvé uzeniny, sýry, pomazánky, ovoce, zelenina, vajíčka, palačinky, müsli a mnoho dalších lahůdek, které vám dodají energii na celý den. Během pobytu můžete navštívit i samoobslužný lobby bar, kde si ve stylu „all you can eat and drink“ vyberete z nabídky kávy, čajů, vína, piva a drobného občerstvení.

Hotel TOMMY

Hotel Tommy*** je skvělým místem pro relaxační pobyt spojený s objevováním krásné přírody v okolí Adršpašsko-teplických skal a Náchoda. Ať už hledáte odpočinek ve wellness, aktivní pobyt v přírodě, nebo romantický únik pro dva, Hotel Tommy vám nabídne vše, co potřebujete pro nezapomenutelný pobyt.

Rezervujte si svůj pobyt již dnes a užijte si kombinaci relaxace, skvělé přírody a komfortního ubytování v Hotelu Tommy!

Objevte Kladské pomezí na kole s pohodlím v Hotelu Tommy!

Cyklisté v Hotelu Tommy

Kladské pomezí je skutečným rájem pro cyklisty, kteří touží objevovat krásy přírody na kole. Region nabízí nespočet cyklotras vedoucích malebnou krajinou a lákajících k prozkoumání úžasných lokalit. Hotel Tommy*** je ideální volbou pro cyklisty díky certifikaci „Cyklisté vítáni“, která potvrzuje jeho připravenost na hosty s koly. K dispozici je úschovna kol, možnost základního servisu, a dokonce i prostor pro mytí a údržbu kol.

Hotel TOMMY

V létě můžete využít cyklobusy Kladského pomezí, které vás zavezou i do vzdálenějších turistických destinací, a zpříjemní tak vaše cyklovýlety. Pokud nemáte vlastní kolo, můžete si ho zapůjčit na vlakovém nádraží v České Skalici, kde je možné ho vrátit i ve stanicích Červený Kostelec a Náchod. Takže výlet na kole je pohodlný a bezstarostný!

Babiččino údolí a Ratibořice

Česká Skalice a Babiččino údolí jsou úzce spojeny s dílem významné české spisovatelky Boženy Němcové. Toto malebné údolí vás provede okolo míst, kde se odehrává příběh slavné knihy „Babička“. Vaši cestu můžete začít u Viktorčina splavu a pokračovat podél řeky Úpy, kde projdete kolem Starého bělidla a dalších historických památek. Naučná stezka vás provede až k Ratibořickému zámku, empírovému sídlu obklopenému nádherným parkem.

Ratibořický zámek, letní sídlo vévodkyně Kateřiny Zaháňské, přibližuje atmosféru 19. století s bohatou sbírkou historických interiérů, obrazů, nábytku a skla. Toto místo, které je známé i z díla Boženy Němcové, nabízí návštěvníkům jedinečný pohled na život v minulosti a atmosféru slavného Babiččina údolí.

Hotel TOMMY

Minieuroland v polském Klodzku

Při výletu do nedalekého Polska rozhodně nevynechejte návštěvu Minieurolandu v Kladsku. Tento park miniatur představuje modely významných staveb nejen z Dolního Slezska, ale také z celého světa. Na ploše 20 000 m² se nachází více než 40 pečlivě vytvořených miniatur, které jsou zasazeny do překrásného parku s 500 druhy stromů a keřů.

Od června do října se zde navíc koná Festival květin, který spojuje krásy kultury a přírody do jednoho unikátního zážitku. Popisy modelů i letáčky jsou dostupné i v češtině, takže si můžete tento výlet užít naplno!

NÁŠ TIP!

Romantický relaxační pobyt s privátním wellness v Hotelu Tommy – 3 noci plné odpočinku!

Užijte si tři nezapomenutelné noci plné relaxace a luxusu v Hotelu Tommy***. Ubytováni budete v prostorném dvoulůžkovém pokoji třídy Superior, kde na vás čekají župany a komfortní prostředí. Každé ráno si vychutnáte bohaté snídaně formou teplého a studeného bufetu, které vám dodají energii na celý den.

Hotel TOMMY

Největším zážitkem pobytu bude romantická relaxace v privátní zóně „LION SPA“. Po dobu 120 minut si budete užívat parní aroma lázně, vonnou koupel v luxusní vaně, masážní sprchu, vyhřívaná odpočinková lehátka, krb a minibar s nápoji a pochutinami. Celou atmosféru doplní relaxační hudba, která vám poskytne dokonalý odpočinek a romantický zážitek.

Navíc získáte 20% slevu na další wellness služby v odpoledních hodinách a 10% slevu do partnerských restaurací v okolí hotelu. Hotel nabízí také úschovnu kol a bezplatné parkování, což ocení všichni, kteří plánují aktivní pobyt v krásném prostředí Kladského pomezí.

Dopřejte si tento výjimečný relaxační pobyt a načerpejte novou energii v Hotelu Tommy!

Více informací