otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Pobyt ve slovinském lázeňském městě Zreče

Pobyt ve slovinském lázeňském městě Zreče

Hotel Brinje je součástí většího komplexu (za wellness lenošením nebo na výborné jídlo budete chodit do okolních hotelů), nachází se asi 100 km od Lublaně a 42 km od Mariboru. Malebné Pohorje a lázeňské město Zreče jsou vystřižené jako z pohádky!

Hotel BRINJE

Ubytování - druhý domov

Vašim přechodným domovem se stane komfortní, útulně zařízená pokoj s TV, telefonem a minibarem, samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem a bezplatné Wi-Fi připojení na internet. K dispozici budete mít dvojlůžko (plus jednolůžko jako přistýlku) a těšit se můžete i na terasu, kde si můžete vychutnávat nikým nerušený odpočinek.

Hotel BRINJE

Vybavený pohodlný pokoj

 V ceně voucheru jsou i snídaně a večeře, které se podávají formou bufetu v některé ze sousedních restaurací (hotel Planja nebo Rogla), kam to budete mít jen na skok. Součástí podzimních variant jsou i tematické večeře, které se konají každý čtvrtek a neděli. Podávat se budou regionální pokrmy připravené výhradně z lokálních surovin.

Hotel BRINJE

Wellness a neomezený odpočinek

Těšit se můžete i na neomezený vstup do termálního bazénu v sousedním hotelu Planja. Ponořte se do světa relaxu a užijte si blahodárné účinky horké léčivé vody. Po túrách, cyklistických výletech vám to přijde jistě vhod.

Hotel BRINJE

Zábava v hotelu, výlety i stezka v korunách stromů

Na své si přijdou milovníci cyklistiky, turistiky ale i rodiny s dětmi. Tím se bude líbit v areálu Zlodej's Land s dřevěnou vesničkou i s kostelíkem, kde se dozví zajímavé informace o životě v Pohorje. K dispozici budou mít i parádní hřiště, ohniště a ranč. Pořádný adrenalin si užijí na horské dráze zlodějovu (děti do 17,9 let mají jednu jízdu v ceně voucheru). Frčí to na ní rychlostí až 40 km / h a díky nadmořské výšce 1340 m jsou kromě adrenalinu zaručeny i nádherné výhledy!

Hotel BRINJE

Pěší výlet si naplánujte přes lesy a mýtiny k jezeru Lovrenška nebo k Černému jezeru. Děti určitě nadchne trpasličí naučná stezka (4,2 km) lemovaný informačními tabulemi, který vás zavede i k rozhledně (30 m). A rozhodně byste neměli vynechat celoročně otevřený chodník v korunách stromů s celkovou délkou 1 km, vyhlídkovou věží vysokou 37 m a 40 m skluzavkou.