otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Relaxace v srdci termálních lázní: Ametiszt Hotel Harkány

Relaxace v srdci termálních lázní: Ametiszt Hotel Harkány

2024-10-21T08:14:47+00:00 21.10.2024

Pobyty s celodenním vstupem do termálů, kde vás čekají léčivé minerální prameny, relaxační bazény a široká nabídka wellness procedur. Navíc si pochutnáte na snídaních formou bufetu a objevíte krásy okolí.

Ametiszt Hotel Harkány

Ametiszt Hotel Harkány – Relaxace a pohodlí jen 500 m od termálních lázní

Harkány, jedno z nejvýznamnějších lázeňských měst Maďarska, se nachází na jihu země, kousek od chorvatských hranic. Toto malebné městečko je známé pro své léčivé prameny a termální lázně, které jsou ideální volbou pro všechny, kdo touží po regeneraci těla i mysli. Ametiszt Hotel ***, který se nachází pouhých 500 m od těchto proslulých lázní, vám nabízí pohodlné ubytování, snídaně formou bufetu a celodenní vstup do termálních bazénů.

Ametiszt Hotel Harkány

Harkány nabízejí nejen klid a pohodu, ale také řadu zajímavostí, jako je procházka po malebné promenádě, návštěva historických památek nebo výlety do nedalekého města Siklós s jeho středověkým hradem. Milovníci vína si přijdou na své v nedalekém Villány, centru místní vinařské oblasti, kde můžete ochutnat skvělá maďarská vína.

Ametiszt Hotel nabízí komfortní dvoulůžkové i třílůžkové pokoje, které jsou vybaveny klimatizací, WiFi připojením, televizí a vlastní koupelnou. Většina pokojů disponuje terasou nebo balkonem, což vám umožní si užít krásný výhled na okolní přírodu.

Lázně Harkány – Oáza pro vaše tělo a duši

Ametiszt Hotel Harkány

Vaše relaxace bude dokončena v lázních Harkány, které jsou jedinečné díky svým léčivým termálním pramenům. V lázních najdete několik bazénů s teplou vodou, vířivky, sauny i relaxační zóny. Na ploše přes 6 000 m² se můžete ponořit do minerálních pramenů a užít si například parafínové zábaly, masáže a další wellness procedury, které podpoří vaše zdraví i regeneraci.

Ametiszt Hotel Harkány

Objevte kouzlo jižního Maďarska

Kromě lázeňských zážitků jsou Harkány ideální základnou pro výlety do okolí. Můžete navštívit historické město Pécs, zapsané na seznamu UNESCO, nebo prozkoumat středověký hrad v nedalekém městě Siklós. Pokud máte rádi víno, vydejte se do vinařské oblasti Villány, kde ochutnáte vína místních vinařů a dozvíte se více o tradičních vinařských postupech v tamním Muzeu vína.

Ametiszt Hotel Harkány

Ametiszt Hotel Harkány je ideálním místem pro každého, kdo hledá odpočinek, relaxaci a zážitky v jednom z nejkrásnějších lázeňských měst Maďarska.

Rezervujte si svůj pobyt již dnes a vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou plnou odpočinku a zážitků v Harkány!

NÁŠ TIP!

Rekreace a relaxace v lázních Harkány – 7 nocí s wellness a celodenním vstupem do termálů!

Ametiszt Hotel Harkány

Užijte si nezapomenutelnou dovolenou v maďarských lázních Harkány! Čeká vás 7 nocí ubytování v pohodlí Ametiszt Hotelu ***, kde si vychutnáte bohaté snídaně formou bufetu a osvěžující welcome drink na uvítanou. Relaxovat budete ve vyhlášených termálních lázních s celodenní vstupenkou na 4 dny, kde na vás čekají léčebné bazény a wellness zóna se saunou, vířivkou a parní kabinou. K tomu parkování zdarma po celou dobu vašeho pobytu! Dopřejte si dokonalý odpočinek v lázeňském ráji Harkány.

Více informací