otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Zažijte nejkrásnější dovolenou v hotelech TMR

Zažijte nejkrásnější dovolenou v hotelech TMR

Užijte si vysněnou letní dovolenou v oblíbeném Hotelu Akvamarín. Během celého léta od 1.7. - 31.8.2023 se o zábavu a bohatý doprovodný program postarají animátoři, kteří si pro vás připravili tvůrčí a naučné aktivity, hry a soutěže pro děti všech věkových kategorií. Jako hoteloví hosté máte přímý přístup do vodního parku Bešeňová a vstupy v ceně pobytu. Odreagujte se na tobogánech, v bazénech a vodních atrakcích nebo se osvěžte v relaxačních zónách. Užijte si nezapomenutelné léto v termálním srdci Liptova – Bešeňová

Akvamarín

V Hotelu Grand Jasná vás čeká léto plné skvělých zážitků. V termínu od 1.7.2023 do 2.9.2023 se můžete těšit také na celodenní animace plné aktivit pro malé i velké. Čekají na vás sportovní a pohybové hry, poznávání okolní přírody Nízkých Tater, tvůrčí dílničky, večerní minidisco, společné zábavné hry a jiné aktivity.

Grand Jasná

Hotel Srdiečko - novinka léta - lanovky a vodní parky Tatralandia a Bešeňová v ceně pobytu. Za každou noc obdržíte 2 lístky do středisek TMR. Můžete tak v jeden den navštívit vodní park i jet na výlet lanovkou. 
Hotel se nachází přímo u nástupní stanice lanovky v srdci přírody Nízkých Tater, díky čemu se můžete rovno z hotelu vyvézt až na vrchol Chopku. Skvělá ski-in / ski-out poloha hotela vám dovolí vykročit z pokoje přímo na lyžařský svah nebo turistickou stezku. Hotel s atmosférou horské chaty, výbornou gastronomií a útulným wellness světem je jako stvořený na rodinnou dovolenou nebo pobyt pro dva

Srdiečko

Noc na vrcholu Lomnického štítu je zážitek, o kterém nestačí jen slyšet, je třeba ho zažít. 
Dopřejte sobě nebo svým blízkým aspoň jednou v životě nespoutaný zážitek prožít Noc na Lomničáku ve výšce 2634 metrů nad mořem. Objevte nejkrásnější místo na Slovensku, kde se vrcholy tatranských štítů dotýkají nebe. Čeká na vás nekonečné množství úžasných výhledů na každý kousek slovenských velehor, absolutní ticho a kouzelná atmosféra v nejvýše položeném pokoji ve střední Evropě.

Noc na Chopku
Neváhejte a pojeďte si zažít nezapomenutelné léto plné zábavy.